Birding Club (от Sofia Bird Walks)

is creating знания и умения, с които опознавате необятния свят на птиците

Select a membership level

Стандартно членство

reward item
reward item
$6.50
per month
Получавате (1) ексклузивно съдържание, което публикуваме само в Клуба, (2) ранен достъп до безплатното ни съдържание и (3) приоритетно записване за разходките ни.

Ето подробности за всичко, което получавате:
 • 🔑 “Ключови умения” - кратки и съдържателни видео материали, в които ще споделяме базови начини да разпознавате и опознавате най-различни видове птици.
 • 🗓 “Какво да правим този месец?" - съвети и трикове за наблюдение на птици, които са много подходящи за конкретния месец и са свързани с месечната ни тема.
 • 🍀 "6 за щастие" - споделяме по шест интересни вида (някои лесни за намиране, други малко по-трудни), които можете да откриете и наблюдавате през следващите седмици.
 • 🔥 "Край лагерния огън" - онлайн срещи, на които ще обсъждаме темата на месеца, ще каним гости и ще отговаряме на най-различни ваши въпроси.
 • 📝 "Седмичен бюлетин" - преглед на най-интересните наблюдения на редки и забележителни видове в България и Европа. Архивът му е отворен за всички, но най-актуалното издание идва първо при членовете на Клуба.
 • 🖼 "Истории с картинки" - изключително популярният ни формат за опознаване и разпознаване на птици е публичен и безплатен за всички. Но като участници в Клуба вие ще сте първите, които ще разглеждате всяка нова история.
 • 🗺 "Птичи пътеводители" - поредица, която стартираме скоро и ще обновяваме периодично. С тях ще имате полезна и практична информация за важни бърдинг места, които можете да посетите - как се стига до тях, от кои точки да гледате, какви видове можете да срещнете, как да се подготвите и т.н. 
 • 🥾 Предимство при разходките ни - в момента, в който подновим нашите разходки за птици при подходящи и безопасни условия за всички, ще имате предимството да научавате първи за тях и да имате възможност да си резервирате място отрано.

Членство с кауза

reward item
reward item
$13
per month
Получавате всички предимства на Клуба в стандартното членство, но 50% от сумата ви ще отиде за кауза, която ще определим заедно с всички участници в Клуба.

About Birding Club (от Sofia Bird Walks)

Здравейте!

Ние сме Страхил и Жоро - запалени бърдъри и основатели на Sofia Bird Walks. Създадохме нашия Birding Club като първото по рода си (онлайн и не само) място в България, където ще можете да научите всичко за птиците! И въпреки че в името ни има “София” (което свързваме не само с името на столицата ни, но и с мъдростта), Бърдинг клубът е за всички любители на птиците в цялата страна.

Какви са вариантите за членство в Birding Club?

 • Стандартно членство (10 лева на месец) - с него получавате всичко в Клуба.
 • Членство с кауза (20 лева на месец) - като стандартното членство, но 50% от сумата ви ще отиде за кауза, която ще определим заедно с всички хора, участващи в Клуба.

Какво ви очаква в Birding Club?

Всеки месец ще имаме водеща тема, свързана с конкретния месец. Ето какви предимства получавате в Клуба като рубрики и през месеца:
 • “Ключови умения” - кратки и съдържателни видео материали, в които ще споделяме базови начини да разпознавате и опознавате най-различни видове птици.
 • “Какво да правим този месец?" - съвети и трикове за наблюдение на птици, които са много подходящи за конкретния месец и са свързани с месечната ни тема.
 • "6 за щастие" - споделяме по шест интересни вида (някои лесни за намиране, други малко по-трудни), които можете да откриете и наблюдавате през следващите седмици.
 • "Край лагерния огън" - онлайн срещи, на които ще обсъждаме темата на месеца, ще каним гости и ще отговаряме на най-различни ваши въпроси.
 • "Седмичен бюлетин" - преглед на най-интересните наблюдения на редки и забележителни видове в България и Европа. Архивът му е отворен за всички, но най-актуалното издание идва първо при членовете на Клуба.
 • "Истории с картинки" - изключително популярният ни формат за опознаване и разпознаване на птици е публичен и безплатен за всички. Но като участници в Клуба вие ще сте първите, които ще разглеждате всяка нова история.
 • "Птичи пътеводители" - поредица, която стартираме скоро и ще обновяваме периодично. С тях ще имате полезна и практична информация за важни бърдинг места, които можете да посетите - как се стига до тях, от кои точки да гледате, какви видове можете да срещнете, как да се подготвите и т.н. 
 • Предимство при разходките ни - в момента, в който подновим нашите разходки за птици при подходящи и безопасни условия за всички, ще имате предимството да научавате първи за тях и да имате възможност да си резервирате място отрано.

Очакваме ви!

Страхил и Жоро
Birding Club
от Sofia Bird Walks

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 63 exclusive posts
22
Images
2
Polls
51
Writings
8
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 63 exclusive posts
22
Images
2
Polls
51
Writings
8
Videos

Recent posts by Birding Club (от Sofia Bird Walks)

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits