Szikra magazinblog - Szlafkai Éva

is creating articles, podcasts, groups, challenges

Select a membership level

Szikraolvasóként támogatlak! 🙏

reward item
reward item
$2
per month
Inspiráltak már téged a szikrák az elmúlt 4 évben?
Havi egy kávé árával nagyban hozzájárulsz, hogy a szikrák még sokáig inspiráljanak. Én a rengeteg tartalommal támogatlak téged, köszönöm, ha te pedig ezzel a jelképes összeggel.
Amennyiben szikraolvasónak érzed magad, nagyon köszönöm, ha "meghívsz egy kávéra", cserébe a rengeteg érdekes gondolatért, amelyek remélem, töltöttek, inspiráltak, fejlesztettek az elmúlt években. Hálás vagyok neked!  

  • Patron-only Q&As

Soha ne hunyjanak ki a szikrák!💡

reward item
reward item
$6
per month
Ha szikraolvasóként nemcsak követed a tartalmakat, de aktívan jelen is vagy: olvasod a szikracikkeket, tagja vagy a Szikra FB csoportnak, követed a FB vagy az Instagram oldalt, hallgatod a podcastot, nézed a szikramailt, használtál már fel szikrakupont, töltöttél már le ingyenes tervezőket stb. és úgy érzed, az elmúlt években sokat segítettek a szikrák, formálják a szemléletedet, töltenek, köszönöm, ha támogatod a közösséget. Ha nagyon sajnálnád, hogy elapad a szikraforrás, akkor ez a támogatói csomag neked szól, csupán egy reggeli áráért. Köszönöm szépen a támogatásodat, sokat jelent számomra, hogy az enyémhez hasonló az életszemléleted és fontos értéket képviselnek számodra is a szikrák. ❤️🙏
  • Patron-only Q&As

Támogatlak és köszi az EXTRÁKAT

reward item
reward item
$18
per month
A nagylelkű támogatásodért cserébe extra tartalmakhoz férhetsz hozzá havi egy gourmet ebéd áráért.
  • EXTRA CIKK - további 4 szikracikk havonta csak neked
  • EXTRA ADÁS - havi egy "creative special podcast" adás, amit csak te hallgathatsz meg
  • HAVI KUPON - 40%-os szikrakupon egy hónapra - a teljes havi HVG Könyvajánlatot megmutatom, és egyetlen támogatói kóddal akár egyszerre beszerezheted őket, kikerülve a postaköltséget, bővítve a tudásodat
  • SZIKRACUCC - fél év támogatás után egyedi szikrás ajándékokat küldök a támogatóknak (egyedi feliratos dekorholmi). Ezek a szikracuccok sehol máshol nem lesznek elérhetőek, csak neked.
  • AJÁNDÉK KÖNYV - a támogatók között minden hónapban kisorsolok egy HVG könyvet.
  • Patron-only Q&As

1

patron

$5

per month

About Szikra magazinblog - Szlafkai Éva

Támogasd a szikrákat, ha te sem akarod, hogy kihunyjanak...

Inspiráltak már téged a szikrák az elmúlt 5 évben?

Amennyiben olvasod a szikracikkeket, tagja vagy a Szikra FB csoportnak, követed a FB vagy az Instagram oldalt, hallgatod a podcastot, nézed a szikramailt, használtál már fel szikrakupont, töltöttél már le ingyenes tervezőket, nagyon köszönöm, ha "meghívsz egy kávéra, reggelire vagy ebédre", cserébe az ingyenes tartalmakért, amelyek remélem, töltöttek, inspiráltak, fejlesztettek az elmúlt években és nem szeretnéd, hogy elapadjon a szikraforrás. 🙏❤️

Akárcsak havi egy kávé árával is nagyban hozzájárulsz, hogy a szikrák még sokáig támogassanak, fejlesszenek, inspiráljanak téged és a többi szikraolvasót, illetve készültem neked extra tartalmakkal is a támogatásodért cserébe.

Mik azok a szikrák?

A szikrák a Szikra magazinblog gondolatébresztő, szemléletformáló, inspiráló tartalmai azok számára, akiket hajt a kíváncsi tudásvágy, akik fejlődni szeretnének és kreatív nézőpontból tekinteni a világra. Alapító főszerkesztője Szlafkai Éva (kommunikációs szakember, újságíró, az Élj kreatívan! c. könyv szerzője), a téma kíváncsi szakértője, aki szereti más nézőpontból is megvilágítani a lehetőségeket! szikramagazin.hu

A szikrákhoz tartozik a blog többszáz cikke, letölthető időtervezői, éves szikratervezői, a FB és Instagram oldala, az interaktív FB csoport, a Szikra - Kreatív Nézőpont podcast csatorna, az Élj kreatívan! c. könyv (HVG Könyvek) és a hozzá tartozó programok.

Szeretnél támogatni?

Köszönöm szépen, a folyamat nagyon egyszerű! Jobb oldalon a szintek felsorolásánál válaszd ki az általad preferált összeget, nyomd meg a gombot és kövesd a lépéseket. Természetesen a támogatás bármikor lemondható, de én mindig azon leszek, hogy egyre jobb és több tartalmat nyújtsak neked.

Köszönök mindent! 🙏❤️💡
Szikrázó napot!
Évi
Goals
$5.17 of $1,000 per month
Ha együtt, a te támogatásoddal elérjük a havi 1000 dollárt, akkor még több tartalom költözik a szikákra. Havonta 10 cikket ígérek, köztük izgalmas önismereti és kreatív teszteket, illetve kreativitást fejlesztő technikákat is megosztok, valamint "Én így csinálom" módszereket + a támogatók között minden hónapban kisorsolok HVG Könyveket és egyórás mentoringot velem.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
4
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
4
Writings

Recent posts by Szikra magazinblog - Szlafkai Éva

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits