Elin Häggberg

is creating Teknifik och podden Teknikens under

Select a membership level

Teknifik Supporter

reward item
reward item
$4
per month
  • Rabattkod på webinars och workshops i Teknifiks webbutik
Det här är nivån för dig som gillar det jag gör och vill hjälpa mig att kunna lägga mer tid och energi på att skapa grymt innehåll. 

Teknifik Supporter Plus

reward item
reward item
$6.50
per month
  • Tillgång till alla inspelningar av tidigare webinars och workshops.
  • Tillgång till låsta inlägg på Teknifik.se 
Det här är nivån för dig som tidigare tillhört Academy eller Mecenat-programmen och som vill fortsätta ha tillgång till hela arkivet medan dessa program är pausade. Det går självklart bra att uppgradera från Supporter till Plus eller att komma in som ny medlem på denna nivå för att låsa upp tidigare innehåll.

38

patrons

$167

per month

About Elin Häggberg

Hej!

Jag heter Elin Häggberg men på internet är jag även känd under namnet Teknifik. Jag har tagit på mig rollen som allas guide i teknikdjungeln och jag vill att fler ska få ett roligare och enklare digitalt liv. Teknik ses av många som krångligt, jobbigt och svårt – det vill jag göra något åt!Jag driver bloggen Teknifik.se där jag gör guider, tutorials, produkttester och mycket mer. På bloggen och på mitt Instagram-konto låter jag dig även hänga med i min vardag som journalist, bloggare, influencer, föreläsare och egenföretagare. Jag deltar även ofta som teknikexpert i medier i både radio, tidningar och TV.

Min bakgrund är inom radiojournalistiken, så därför föll det sig väldigt naturligt för mig att dra igång en podcastTeknikens under, om hur teknikutvecklingen påverkar oss människor och våra samhällen, liv, tankar, känslor och kroppar. 

Sen hösten 2017 driver jag mitt eget företag på heltid och jag delar gärna med mig av allt jag lärt mig för att hjälpa andra att göra sina idéer och företagsdrömmar till verklighet. Jag åker runt i Sverige och föreläser och jag har även skrivit en bok: "Starta och driva eget : smart, digitalt och hållbart" (Roos&Tegnér 2019). Här på Patreon har du möjlighet att stötta mitt arbete för att få fler att förstå och använda teknikens möjligheter.

Du har även möjligheten att utveckla dina egna digitala färdigheter och lära dig mer om teknik och kreativa verktyg genom tillgång till exklusiva live-webinarier, workshops och mycket mer. 

Anledningen till varför jag använder Patreon är att jag vill få möjlighet att skapa mer innehåll riktat mot dig. Att skapa innehåll som blogginlägg, videos och guider är det jag tycker är absolut roligast i mitt jobb. Men jag har under de här åren märkt hur allt mer tid äts upp av andra uppdrag, eftersom det är där jag får mina intäkter. 

Det vill jag försöka ändra på!

Många har önskat mer tutorials, guider, e-kurser och webinarier. Så för att jag ska kunna ta tiden att skapa detta och ni ska kunna ta del av kunskapen till ett rimligt pris kändes upplägget med en medlemsfinansierad plattform som det bästa! 

Jag hoppas verkligen att du vill ta steget och bli en del av min Patreon-familj! 💖

Goals
38 of 50 patrons
Stickers!!!! När vi kommit upp i 50 personer i Patreon-familjen kommer jag designa och skicka ut stickers för Supporter, Academy och Mecenat. Som en medlemsmedalj att sätta på sin laptop, mobil, cykel eller anteckningsbok. 
1 of 2

Become a patron to

34
Unlock 34 exclusive posts
Listen anywhere
Get discounts to an online store
Connect via private message

Recent posts by Elin Häggberg

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits