The Yoga Hub

is creating alles wat met yoga te maken heeft

Select a membership level

De Supporter

reward item
reward item
$4
per month
Bij dit abonnement steun je The Yoga Hub en ontvang je 1x per maand een blog tekst in het teken van yoga.
  • Blog post

De Zen Master

reward item
reward item
$12.50
per month
Bij dit abonnement ontvang je naast de blog post ook 2 meditatie's of ademhalingsoefeningen per maand. Daarnaast ontvang je een levensvraag (journal prompt) waar je over na kunt denken of over kunt schrijven.
  • Blog post
  • 2 Meditatie's of ademhalingsoefeningen
  • Journal prompt

De Yogi

reward item
reward item
$19.50
per month
Bij het Yogi abonnement ontvang je naast de blog post ook 2x per maand een yoga les geheel binnen hetzelfde thema. De stijl van de yoga lessen kan varieren van Vinyasa Flow, Core Flow tot ontspanning en Restorative.
  • Blog post
  • 2 Yoga lessen

6

patrons

About The Yoga Hub

Welkom allemaal op de Patreon pagina van The Yoga Hub. In deze online variant van mijn yoga studio deel ik graag mijn kennis van yoga. Hierbij kun je denken aan meditatie's,yoga lessen en heel veel meer. Net zoals de fysieke studio wil ik dat je je hier thuis voelt, alsof je deel uitmaakt van The Yoga Hub familie.

Elke maand staat in het teken van een bepaald thema. Het gekozen thema heeft te maken met de tijd van het jaar en het seizoen waardoor alles precies aansluit op het dagelijks leven. Er zijn verschillende abonnementen die je kunt nemen waardoor je zoveel yoga kunt doen als je zelf wilt.

Ik, Maud Bakx, heb in 2016 mijn 200uur Vinyasa traning afgerond waarna ik nog een 50uur Core Flow en een 50uur Art of Sequencing opleiding heb gedaan. En alsof dat nog niet genoeg was heb ik in 2019 ook nog een 300uur training gevolgd. Door al deze training en het vele les geven heb ik mijn eigen yoga stijl ontwikkeld. Denk aan veel flow, gebruik van herhaling en lessen die met zorg en aandacht zijn samengesteld.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 39 exclusive posts
1
Audio release
1
Link
12
Writings
25
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 39 exclusive posts
1
Audio release
1
Link
12
Writings
25
Videos

Recent posts by The Yoga Hub

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits