Urban

is creating videos and writing/journalism

Select a membership level

En Fri Hals Supporter

$3
per month
Du stödjer kanalen och har ett intresse av att vara en fri hals själv
  • Donation

En Fri Hals Insider

$9
per month
Som En Fri Hals Insider har du tillgång till exklusiva uppdateringar och en Insider Chat (Chat community).
  • Patron-only updates
  • Chat community

0

patrons

About Urban

Hej! Jag är glad att du klickade dig hit till min Patreon-sida. Välkommen!

Jag är - vad man idag brukar ironisera över - "en vit, medelålders, kristen man". Men det är helt sant och jag ser inte det problematiska i det. Det är en saklig redogörelse. Inget statement. Jag har ett förflutet som yrkesofficer i Försvarsmakten. Studerade filosofi och teologi vid Lunds universitet som vuxen. Har jobbat med kunskap, bildning och människors växande i hela mitt liv. Bland annat som rektor och lärare i filosofi, etik, psykologi och ledarskap. Jag har skrivit fyra böcker (sakprosa och lyrik). Dessutom har jag en köksmästarutbildning i bagaget vilket inte är något nackdel.

Mycket i mitt liv kretsar kring filosofi, friluftsliv, överlevnad, mat & dryck, litteratur och den värld [samhället] vi lever i. Till den grad att jag faktiskt tror mig ha något att förmedla. Såväl i text som den videoproduktion som jag bedriver på Youtube. Kanalen (En Fri Hals) är en lite långsammare och djupare kanal med ett filosofiskt grepp på vår samtid.

Jag driver, som frilansare, två hemsidor. Dessa representerar i någon mån de två ben jag försöker stå på. Dels skrivandet, dels kärleken till mitt hem, min bygd, mitt land. Besök dem gärna!
www.skriftstallare.com
www.fosterjorden.se

Det kreativa arbetet med, inte minst, att skapa innehåll i form av film på Youtube innebär mycket tänkande och planerande. För att inte tala om research och tekniskt efterarbete. Varje gåva; varje krona som stöd för detta är inte bara en tacksam uppmuntran utan även viktiga bitar i inkomstpusslet. Det är en fråga om överlevnad helt enkelt.

Jag oerhört ödmjuk inför och tacksam för din vilja att stödja och hoppas här på Patreon kunna ge dig lite mer än vad som sägs offentligt.

Tack för att du tog dig tid att läsa detta och välkommen som patreon här!

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits