Urbanisták

is creating Book about hungarian urban designers

Select a membership level

Bronz

$6.50
per month
Bronz szintű támogatásokat kávéra költjük. Feltüntetjük támogatóink között az urbanistak.hu-n.
  • Feltüntetjük támogatóink között az urbanistak.hu-n

Ezüst

$13
per month
  • Feltüntetjük támogatóink között az urbanistak.hu-n

Arany

$127
per month
  • Feltüntetjük támogatóink között az urbanistak.hu-n

0

patrons

$0

per month

About Urbanisták

Az urbanistak.hu a települések és nagyobb térségek problémáival foglalkozó – különféle szakmai végzettségű – jeles magyar művelőit kívánja bemutatni, vagy nekik emléket állítani.Ez a „gyűjtemény” egyelőre közel sem teljes, nagyon sok jelentős szakember portréja hiányzik még. Viszont szándékunk a névsor további bővítése, kiegészítése, pontosítása, mindez az olvasók részvételével. Az „Urbanisták” tehát „nyitott” bárki számára, aki új személyeket szeretne ajánlani, vagy akár a már itt szereplők munkásságához további adalékkal, pontosítással tud hozzájárulni.

Az egyes szócikkek összeállításához szükséges kutató és szerkesztő munkát díjazás nélkül – saját és remélhetően sokak örömére – szívesen végezzük. A domain, tárhely és egyéb működési költségeket részben támogatásokból fedezzük.

Következő lépésként tervezzük egy nyomtatott könyv kiadását is, ekkor viszont már jelentősebb költségekkel kell számolnunk, amihez további támogatókra is szükségünk lesz. Ha Ön úgy gondolja, hogy szívesen hozzájárulna akár a honlap működtetéséhez, akár a könyv tervezett kiadásához, azt ezen az oldalon megteheti. Köszönetképpen feltüntetjük a Támogatóink között.

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits